HAVAii masszázs

A Hawaii masszázs jótékony hatásai

Egy ősi gyógyító masszázs,amely a Hawaii szigetekről származik. Relaxálós masszázs fajta, mely aromás olajjal történik , a masszőr az alkarjával enyhe ,ritmikus  lassú mozdulatokkal végzi a kezelést. Enyhíti az ízületi fájdalmakat,segíti a testi és lelki ellazulást. Oldja a stresszt,csökkenti a nyugtalanságot,levertséget. A kezelés során oldja az energia blokkokat,békét és harmóniát teremtünk energiát szabadítunk fel a masszázs által.

 

Hatásmechanizmusa komplex, a fizikai test mellett, hat az energiarendszerre. Az óceán hullámzását idéző mozgás segíti a belső energiablokkok oldását, segít visszatalálni a test, szellem és lélek harmóniájához. A lomi lomira jellemző hosszú áramló mozdulatok egyszerre több testrész érintésével segítik a teljes feloldódást, a tökéletes ellazulást. Elsősorban alkar és tenyérpárnák segítségével mozgatja át a test izomrendszerét, míg kellemesen meleg kókuszolajjal kényezteti a bőrt.


 

Aloha nemcsak egyszerű hawaii köszöntés, a szó jelentése ennél sokkal mélyebb. Aloha a létezés lényege: szeretet, béke, együttérzés. Aloha azt jelenti, hogy harmóniában élünk a környezetünkkel, a körülöttünk lévő emberekkel. Törődünk és odafigyelünk másokra anélkül, hogy viszonzást várnánk cserébe. Aloha a hawaii kultúra és életmód kifejezése.

Ingyenes állapotfelmérés!

Mit jelent ez a vizsgálat?

A csontkovács felméri a gerinc állapotát: van e gerincferdülés, csigolya elcsúszás, a lábak hossza eltér-e egymástól a csípőízület és a medence szakasz eldeformálásától, illetve van-e esetleges gyulladás az izmokban.

12 éves korig a csontkovács kezelés ingyenes, ha a felnőtt kísérő kezelést vesz igénybe.

Köszönjük az érdeklődést!