Thai masszázs

Lecsendesíti a testet és az elmét, közben szabad utat biztosít az energiák szabad áramlásának.

A thai masszázs elsősorban a betegségek megelőzésre összpontosít, és az azokat okozó problémákat igyekszik oldani. Az ilyen kezelések ezért kiválóak stressz oldásra, lazításra, fáradt izmok felfrissítésére, átmozgatására, nyújtására. Az ülő munkát végzőknek ezért különösen ajánlott.

A thai masszázs serkenti a vérkeringést, a nyirokrendszer működését, elősegítve a szervezet méregtelenítését emelve a test energia szintjét, beindítva a szervezet öngyógyító mechanizmusát. Fokozza a rugalmasságot, így kedvezően hat az izmokra, javítja a mozgást, csökkenti a stressz káros hatásait.

Mozgásszervi (hát, derék és nyakfájdalmak, porckorongsérv, gerincferdülés, ízületi panaszok stb.), keringési (magas vagy alacsony vérnyomás, gyakori fejfájás, migrén) és pszichés (vegetatív és pszichoszomatikus panaszok) problémákkal küzdőknek különösen ajálott, de érdemes legalább havonta egyszer betegségmegelőző, életminőség javító célzattal is igénybe venni.

A thai masszázst leginkább ahhoz az élményhez lehetne hasonlítani, mintha egyszerre végeznénk jógagyakorlatokat fizikai erő kifejtése nélkül (ezért “passzív jógának” is nevezik) oldja az izmok, ízületek merevségét és feszültségét, növeli a test rugalmasságát, és jótékonyan hat a csontozatra.

Masszázs után ruganyosnak érezzük magunkat, könnyebben mozgunk. Fájdalomcsillapító hatása is bizonyított, egyrészt akupresszúrás hatásának, másrészt a relaxáció következtében felszabaduló endorfinoknak köszönhetően.  A kezelés során a masszőr  személyre szabottan választja ki és alkalmazza ezeket a technikákat. A kezelés során a vendég könnyű ruhát visel, masszázs olajat nem használnak. A megfelelő pszichés hatás érdekében a masszázs nyugtató, halk zene mellett történik.

Mire jó a thai masszázs?

 • Fájdalomcsillapító hatású
 • Immunerősítő
 • Stresszoldásra, teljes relaxáció, nyugalmi állapot elérése
 • Rendszeres alkalmazása gyógyhatással van a szív és érrendszeri panaszokra
 • Emésztőrendszeri panaszokra
 • Mozgásszervi problémák megelőzésére és kezelésére

 • Vér és nyirokkeringés fokozásával serkenti az anyagcserét, ezáltal méregtelenítő, salaktalanító hatása van
 • Csökkenti az izomfeszültséget, az izmok ellazult, kipihent állapotba kerülne
 • Az energiablokkok felszabadításával helyreáll a test harmóniája, aktivizálódik öngyógyító ereje, erősödik az immunrendszer
 • Növeli a szervezet energiaszintjét
 • Oldja az izmok, ízületek merevségé

Thai masszázs videó

Mennyibe kerül a thai masszázs kezelés?

Ingyenes állapotfelmérés!

Mit jelent ez a vizsgálat?

A csontkovács felméri a gerinc állapotát: van e gerincferdülés, csigolya elcsúszás, a lábak hossza eltér-e egymástól a csípőízület és a medence szakasz eldeformálásától, illetve van-e esetleges gyulladás az izmokban.

14 éves korig a csontkovács kezelés ingyenes!

Köszönjük az érdeklődést!

%d bloggers like this: